A warm welcome. I hope you have enjoyed browsing my site.
My names are Emily Tang and Tang Yang.
I was born in Beijing in 1987 and graduated from Mills college in 2011 with a BFA in art and philosophy. Since then I’ve been painting and working for my family business in a little village near the great wall called Beigoucun. We run an eco reatreat designed by my father and built on sustainable principles. Our business supports an artist-in-residence program, so if you are an artist feel free to contact me to apply for a residency.
Many of the paintings shown here no longer exist, or have been painted over time and again. Sometimes I feel so inspired I lay awake at night conjuring grandiose art projects. I’ve become obsessed with the death of a luna moth I watched struggling to lift its wings from the ground after a thunderstorm. I’ve written a play and several poems about it, and make video work I envision as a backdrop to a small theatre/dance production based on my writing.
I’m currently working on a new painting series Riure in Barcelona, which concerns the overwhelming combination of joy and loss.
热烈欢迎您查看我的网站。
我叫唐洋。 我1987年在北京出生,2011年毕业于Mills College艺术和哲学学士学位。
我绘画的主题是战争,谋杀和仇恨犯罪受害者但我固执地认为死亡是优美,安宁和文雅的体验。
几年前我在雷雨后看见的一张月球飞蛾死亡给我留下了深刻的记忆。发蒸汽的红砖上,一对充满活力的翅膀疯狂无效地跳动。 祖先逐渐的下降,并落到海里飘荡。 融入水的人身成为了田,云。
在一片喷香的草地里我们冷漠的身体微妙地流失,下沉。
Una càlida benvinguda. Espero que hàgiu agradat navegar pel meu lloc web.
El meu nom és Emily Tang o Tang Yang.
Vaig néixer a Pequín el 1987 i em vaig graduar a la universitat de Mills el 2011 amb un grau en art i filosofia. Des de llavors he estat pintant i treballant per a la meva família en un petit poble prop del gran muralla la Xina anomenat Beigoucun. Correm un eco retir dissenyat pel meu pare i construït sobre principis sostenibles. El nostre negoci dóna suport a un programa d’artista en residència, de manera que si ets un artista i vols venir a viure aquí no dubtis a contactar-me per demanar una residència.
Moltes de les pintures que es mostren aquí ja no existeixen, o s’han pintat una i altra i una vegada. De vegades em sento tan inspirada que m’hi passo hores, pensant en projectes d’art grandiós. Estic obsessionada amb la mort d’una arna lluna. L’he observada i he vist lluita per aixecar les ales fora del terra després d’una tempesta elèctrica. He escrit una obra de teatre i diversos poemes sobre això, i el treball de vídeo que imagino com a teló de fons d’una petita producció de teatre / ball basada en el meu escrit.
Actualment estic treballant en una nova sèrie de pintura Riure a Barcelona, ​​que tracta de la aclaparant combinació d’alegria i de pèrdua.